Нападнута екипа РТРС-а у центру Бањалуке

nezavisne.com
Нападнута екипа РТРС-а у центру Бањалуке

Бањалука - Екипа Радио телевизије Републике Српске и новинар Никола Марић, познатији као Ниџо Радозналац нападнути су данас у центру Бањалуке.

Екипу РТРС-а напао је новинар Миљан Ковач док су радили анкету  за емисију "Рачуница", објављено је на порталу те телевизије.

Ковач је екипу РТРС-а назвао фашистичком и оптужио их да су саучесници у убиству младог Давида Драгичевића и након тога им отео и бацио микрофон.

Чланови групе Правда за Давида огласили су се саопштењем о овом инциденту, те негирали сваку умјешаност у напад на екипу РТРС-а.

"Напад на екипу РТРС нема везе с групом Правда за Давида. Важно је рећи да је прича која је објављена потпуно тенденциозна и нетачна. Прво, Миљан Ковач није члан групе Правда за Давида него је човјек који подржава Правду за Давида", рекла је Данијела Ратешић за "Независне".

Додају да се на тргу апсолутно ништа није десило, никаквог физичког обрачуна.

"Група Правда за Давида остаје мирна и достојанствена до краја. Позвамо грађане да мирно и достојанствено дођу на трг и без било каквих провокација на миран начин пруже подршку породици која мјесецима тражи да сазна ко је убио Давида Драгичевића", додала је Ратешићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана