Najvjenčanje polufinale i finale je pred vama: U programu ATV-a u ponedjeljak 24.4. i utorak 25.4.2017.

ATV
Najvjenčanje polufinale i finale je pred vama: U programu ATV-a u ponedjeljak 24.4. i utorak 25.4.2017.

Neizvjesnost je u porastu, svi su u iščekivanju svečanog trenutka kada ćemo saznati ko će ove godine ponijeti titulu „Najvjenčanja". O pobjedniku odlučuju gledaoci, a još malo vremena je ostalo za glasanje. Sretnog glasača očekuje poklon zlatare Kuprešak u iznosu od 500 KM!

U ponedjeljak, 24.04.2017 sa početkom u 21:00 čas na programu ATV-a očekuje vas polufinalna emisija najromantičnijeg šou programa "Najvjenčanje". U emisiji, pored svih ljubavnih priča od takmičara, na osnovu kojih ćete još jednom moći odlučiti za koga da glasate, gledaćete i buduće mladenke koje su se prijavile za nagradnu igru u borbi da osvoje vjenčanicu iz snova. Na osnovu njihovih priča kako su svoje savršeno vjenčanje zamislile, Studio Hera će jednoj od njih pokloniti ono što im nedostaje – vjenčanicu.

Naredno veče, utorak 25.4.2017. u 21:00 čas, uz muzičke goste, takmičare i navijače, zvanice i domaćine, počinje noć slavlja, noć iščekivanja i odluke ko će osvojiti prestižnu titulu pobjednuika! Bračni parovi su sve bliže ovoj tituli i glavnoj nagradi u iznosu od 5000 KM UniCredit Bank Banja Luka! Pobjednike očekuju i nagrade butika Jelena i Orfej foot fashion.

Iako se za sada uska bitka vodi među tri para, još nije sigurno ko će pobijediti. No jedno je sigurno, i u jednom su takmičari isti, a to je da oni slave svoju ljubav pred cijelim svijetom i svi zaslužuju pobjedu. Ipak o pobjedniku odlučuju gledaoci glasanjem putem sms-a. Sretni sms očekuje poklon u vrijednosti od 500 KM. Pojedinosti o parovima i načinu glasanja možete saznati na www.atvbl.com i fb stranici ATV Banja Luka i Najvjenčanje ATV.

Završnica će biti uzbudljiva i veoma zabavna. Takmičari će sa vama podijeliti svoje utiske i kakva su njihova očekivanja, sada, kada se sve bliži kraju i velikom finalu. Saznaćete koga smatraju najvećim konkurentom za pobjedu.

Ovogodišnji takmičarski parovi su; Bojana i Dražen Suvajac, Slađana i Aleksandar Škrba, Gorjana i Miloš Blagojević, Sanja i Dalibor Marjanac, Maja i David Capone, Violeta i Tomislav Tamburić, Željka i Dejan Nikolić, Bojana i Radomir Cicović. Kroz dosadašnje emisije ste mogli da vidite njihova vjenčanja, njihova razmišljanja o bračnim temama i njihove ljubavne priče. Vidjeli ste kako se snalaze u raznim disciplinama kao što su peglanje, vezanje kravate, asocijacije, ples, ali i kuvanje. Bilo je tu i zgoda i nezgoda, ali najvažnije da su se svo dobro zabavili.

Da bi bračni život bio još slađi, u emisiji ste mogli da saznate razne recepte koje vam je pripremala Antifriz Pink – veliki znalac ljubavnih začina i ukusa koji pobuđuju strast i zaljubljenost. Potrudila se da vam otkrije puno recepata sa kojima možete začiniti svoju vezu i svoj brak.

Svaki brak je jedinstven i svako vjenčanje je lijepo na svoj način. Upravo svoju jedinstvenost žele da prikažu bračni parovi koji su se prijavili za titulu „Najvjenčanja". Svako od njih vjeruje da je baš njihovo vjenčanje ono NAJ!

Da bi i vaše vjenčanje bilo NAJ, Studio Hera dao vam je puno savjeta o organizaciji vjenčanja i izboru vjenčanice.

Svi takmičarski parovi, zvijezde ove ATV emisije, saglasni su da je Najvjenčanje projekat koji promoviše prave, istinske vrijednosti braka i ljubavi i poručuju svima koji su se skoro vjenčali ili tek to treba da urade da se svakako prijave za novu sezonu.

Finale je pred nama, još uvijek možete da glasate i učestvujete u tome da jedan bračni par dobije titulu „Najvjenčanja" i glavnu nagradu od 5000 KM! Glasanjem učestvujete u nagradnoj igri „Najsretniji sms" a srećni dobitnik će osvojiti poklon u vrijednosti od 500 KM!

Oni koji se žele prijaviti za narednu sezonu mogu to učiniti putem telefona: 051 348 248, ili e-maila: [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana