Na sajmu sa 89 naslova Visoke škole unutrašnjih poslova

J. P.
Na sajmu sa 89 naslova Visoke škole unutrašnjih poslova

Banjaluka - Uprava za policijsko obrazovanje Visoke škole unutrašnjih poslova predstavila se na 19. međunarodnom sajmu knjige sa 89 naslova, od kojih je 17 namijenjeno za prodaju.

Načelnik Uprave za policijsko obrazovanje MUP-a RS Mile Šikman rekao je da se Visoka škola unutrašnjih poslova bavi izdavanjem udžbeničke literature, monografija, naučno-istraživačkih izvještaja, te raznih drugih publikacija za potrebe Visoke škole, Policijske akademije, MUP-a RS i drugih institucija.

- Posjetiocima sajma smo ponudili najnovija izdanja Visoke škole, među kojima su i udžbenici "Javna bezbjednost" i "Savremene obavještajne službe". Predstavili smo i najnovija izdanja zbornika radova sa stručnih konferencija i posljednja dva broja časopisa "Bezbjednost - policija - građani" - naglasio je Šikman.

On je dodao da je od 89 izdanja izloženih na sajmu koji organizuje "Glas", 52 izdala Visoka škola unutrašnjih poslova. Šikman je naglasio da su autori izdanja profesori, asistenti, stručni saradnici, te drugi radnici MUP-a koji objavljuju svoje stručne i naučne monografije.

- Na štandu je postavljena i video-prezentacija naše uprave kako bi se posjetioci mogli upoznati sa našim radom - rekao je Šikman.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana