На сајму са 89 наслова Високе школе унутрашњих послова

Ј. П.
На сајму са 89 наслова Високе школе унутрашњих послова

Бањалука - Управа за полицијско образовање Високе школе унутрашњих послова представила се на 19. међународном сајму књиге са 89 наслова, од којих је 17 намијењено за продају.

Начелник Управе за полицијско образовање МУП-а РС Миле Шикман рекао је да се Висока школа унутрашњих послова бави издавањем уџбеничке литературе, монографија, научно-истраживачких извјештаја, те разних других публикација за потребе Високе школе, Полицијске академије, МУП-а РС и других институција.

- Посјетиоцима сајма смо понудили најновија издања Високе школе, међу којима су и уџбеници "Јавна безбједност" и "Савремене обавјештајне службе". Представили смо и најновија издања зборника радова са стручних конференција и посљедња два броја часописа "Безбједност - полиција - грађани" - нагласио је Шикман.

Он је додао да је од 89 издања изложених на сајму који организује "Глас", 52 издала Висока школа унутрашњих послова. Шикман је нагласио да су аутори издања професори, асистенти, стручни сарадници, те други радници МУП-а који објављују своје стручне и научне монографије.

- На штанду је постављена и видео-презентација наше управе како би се посјетиоци могли упознати са нашим радом - рекао је Шикман.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана