Na licitaciji 246 automobila MUP-a RS

M. Mi.
Na licitaciji 246 automobila MUP-a RS

Banjaluka - Ministarstvo unutrašnjih poslova RS prodaje 246 vozila putem licitacije, koja će biti održana 4. avgusta u bivšoj kasarni "Sarica" u naselju Trn kod Laktaša.

Sva vozila koja se ne prodaju u prvom krugu licitacije biće ponuđena 7. i 11. avgusta, dok će prodaja direktnom pogodbom biti održana 14. avgusta. Cijena vozila se kreće od 300 do 5.700 KM.

Zainteresovani kupci vozila mogu da pogledaju svakim radnim danom u kasarni "Sarica" prije otpočinjanja licitacije. Pravo učešća na licitaciji imaju sva fizička i pravna lica koja uplate kauciju u iznosu od deset odsto od početne cijene.

Kupac je obavezan da za kupljeno vozilo uplati ponuđenu cijenu na račun posebnih namjena, broj 562-099-0001157510 kod NLB Razvojne banke, te da preuzme vozilo u roku od tri dana od dana zaključivanja kupoprodajnog ugovora, jer će se  u suprotnom ugovor smatrati nevažećim, a prodavac će zadržati kauciju.

Vozila se kupuju u viđenom stanju, bez prava na naknadnu reklamaciju, a kupac određenog vozila je onaj ko ponudi najbolju cijenu u zatvorenoj koverti. U prva tri kruga prodaje ponuđena cijena neće biti niža od početne, dok u direktnoj prodaji prodavac može sniziti cijenu prema vlastitoj procjeni i odluci. Vozila koja su ponuđena na prodaju putem licitacije oslobođena su od plaćanja PDV-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana