На лицитацији 246 аутомобила МУП-а РС

М. Ми.
На лицитацији 246 аутомобила МУП-а РС

Бањалука - Министарство унутрашњих послова РС продаје 246 возила путем лицитације, која ће бити одржана 4. августа у бившој касарни "Сарица" у насељу Трн код Лакташа.

Сва возила која се не продају у првом кругу лицитације биће понуђена 7. и 11. августа, док ће продаја директном погодбом бити одржана 14. августа. Цијена возила се креће од 300 до 5.700 КМ.

Заинтересовани купци возила могу да погледају сваким радним даном у касарни "Сарица" прије отпочињања лицитације. Право учешћа на лицитацији имају сва физичка и правна лица која уплате кауцију у износу од десет одсто од почетне цијене.

Купац је обавезан да за купљено возило уплати понуђену цијену на рачун посебних намјена, број 562-099-0001157510 код НЛБ Развојне банке, те да преузме возило у року од три дана од дана закључивања купопродајног уговора, јер ће се  у супротном уговор сматрати неважећим, а продавац ће задржати кауцију.

Возила се купују у виђеном стању, без права на накнадну рекламацију, а купац одређеног возила је онај ко понуди најбољу цијену у затвореној коверти. У прва три круга продаје понуђена цијена неће бити нижа од почетне, док у директној продаји продавац може снизити цијену према властитој процјени и одлуци. Возила која су понуђена на продају путем лицитације ослобођена су од плаћања ПДВ-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана