На Васкрс температура до 25 степени

Srna
На Васкрс температура до 25 степени

Бањалука - Наредних дана у Републици Српској се очекује углавном суво и топло вријеме, а на Васкрс би температура могла до достигне 25 степени Целзијусових.

Дежурни метеоролог Хидрометеорлошког завода Републике Српске Милица Ђорђевић истакла је да се сутра очекује промјенљиво облачно и претежно суво уз врло слабу кишу само понегдје на сјеверу и истоку земље.


"Јутарња температура ваздуха биће од три до седам степени, а највиша дневна од 12 до 17 степени Целзијусових", рекла је Ђорђевићева Срни.

На Васкрс, 8. априла, вријеме ће ујутро бити претежно ведро и свјеже, док се по котлинама и око ријека понегдје очекује пролазна магла.

"Током дана биће сунчано и знатно топлије вријеме. Јутарња температура ваздуха од један до шест степени, а највиша дневна температура од 19 до 25 степени Целзијусових", навела је Ђорђевићева.

Она је додала да се у понедјељак, 9. априла, наставља топло вријеме, да на истоку остаје претежно сунчано, док се на југу и западу очекује постепено наоблачење које ће поподне донијети слабу кишу.

"Почеће да дува југо који ће током дана постепено јачати. Увече и у ноћи ће се облачност са слабом кишом ширити ка истоку. Јутарња температура ваздуха биће од седам до 12 степени, а највиша дневна од 17 до 25 степени Целзијусових, нагласила је Ђорђевићева.

У уторак, 10. априла, ујутро се очекује облачно вријеме уз повремену кишу, док ће током дана бити претежно суво и промјењиво облачно уз сунчане периоде.

Јутарња температура ваздуха биће од пет до 12 степени, а највиша дневна температура од 16 до 21 степен Целзијусов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана