NAGRADNA IGRA U BIH : Kvotom se dokaži za POLO u garaži!

NAGRADNA IGRA U BIH : Kvotom se dokaži za POLO u garaži! 30.09.2017 09:44 | PR

Najveći kladilački izazov u Bosni i Hercegovini kuca na vrata po drugi put ove godine!

Još se nije spustila prašina koju je izazvala potjera za Volkswagen UP-om, koji je kao nagradu dobio kreator tiketa s najvećom pogođenom kvotom na globalnom nivou u nagradnoj igri „Pogodi najveću kvotu i osvoji VW UP“, a MOZZART svojim igračima već sprema novo iznenađenje.

MOZZART će svojim igračima u Bosni i Hercegovini od 1. do 30. oktobra 2017. godine pružiti priliku da se dokažu u najvećom kladilačkom izazovu dosad!

Svratite do najbliže MOZZART kladionice ili odigrajte tiket onlajn i učestvujte u nagradnoj igri „Pogodi najveću kvotu i osvoji POLO“. Kreator tiketa s najvećom kvotom na kojem su odigrana najmanje četiri para pored novčanog dobitka biće nagrađen i automobilom Volkswagen POLO!

Na kraju nagradne igre i tri prvoplasirana takmičara na lokalnom nivou, dakle na svakom uplatno-isplatnom mjestu i zasebno na sajtu, osvojiće sljedeće nagrade:

1.            mjesto – BICIKL

2.            mjesto – RUČNI SAT

3.            mjesto – SPORTSKI PAKET

Pored lokalnih nagrada i glavne premije automobila Volkswagen Polo, koji će osvojiti takmičar s dobitnim tiketom na kojem je pogođena najveća kvota na globalnom nivou, naravno uz novčani dobitak s tiketa, tu su i nagrade za drugo mjesto na globalnom nivou – Skuter Peugeot i treće mjesto – smart telefon Samsung S8.

Da bi  tiket učestvovao u nagradnoj igri, potrebno je da ispuni sljedeće uslove:

* Minimum četiri meča na tiketu

* Minimalna uplata 1 konvertabilna marka

* Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni

* Tiket mora biti uplaćen tokom takmičenja, odnosno u periodu od 1. do 30. oktobra

* U obračun ne ulaze sistemski tiketi i tiketi s jednim promašenim parom koji ostvaruju pravo na bonus „naplati promašaj“, Live Bet tiketi, tiketi s brzim igrama i klađenjem na brojeve

Posljednji dan nagradne igre je 30. oktobar 2017, a termin odigravanja posljednje utakmice koja ulazi u obračun je 21.00 čas.

Kvotom se dokaži za POLO u garaži!

Više informacija o akciji POGODI NAJVEĆU KVOTU pronađi na www.mozzartbet.ba ili na help.mozzarrtbet.com.

* Ova nagradna igra odnosi se samo na MOZZARTOVE igrače iz Bosne i Hercegovine

* Učestvovanje u igrama na sreću nije dozvoljeno maloljetnim licima© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица