M:tel Open IPTV donosi vam nove i zanimljive TV naslove

m:tel
M:tel Open IPTV donosi vam nove i zanimljive TV naslove

U okviru programskih paketa Open IPTV-a, svako može pronaći nešto za sebe. Korisnici kompanije m:tel mogu svakodnevno da odaberu više od 140 digitalnih TV kanala, a za vas smo izdvojili nekoliko interesantnih filmova i TV serija.

Televizijski kanal HBO za subotu, 31. Januara 2015. godine, u 20.05 časova gledaocima zakazuje druženje sa sjajnom glumačkom postavom u akcionom trileru „Bjekstvo“. Očajnički pokušavajući da spasi život svoje otete supruge, bivši reli vozač (Itan Houk) konfiskuje brzi automobil i zajedno s njegovom vlasnicom (Selena Gomez) kreće u vrtoglavu trku protiv vremena,  po komandi tajanstvenog otmičara. U filmu igraju još Džon Vojt, Rebeka Budig i Brus Pejn, a režiju potpisuje Kortni Solomun.

„Spasavanje gospodina Benksa“ naziv je komedije režisera Džona Li Henkoka, koja je na programu u nedjelju 1. februara, na TV kanalu HBO Comedy  sa početkom u 16.30 časova. Tom Henks i Ema Tompson glume u ovoj komediji-drami koja nam približava priču o Voltu Dizniju koji je čak dvadeset godina pokušavao da dobije prava na snimanje popularnog romana „Meri Popins“, počevši od 1940-ih, kao obećanje dato svojim dvjema kćerkama.

Treća epizoda druge sezone serije iz originalne HBO produkcije „Muvanje 2“ na programu je na kanalu HBO Comedy u nedjelju, 1. februara u 23.00 časova. Ova originalna humoristička serija govori o trojici prijatelja od tridesetak godina koji žive u San Francisku i istražuju uzbudljive, ali često i pogubne mogućnosti koje se pružaju novoj generaciji muškaraca. Režiju potpisuje Rajan Flek, a uloge tumače Džonatan Grof, Mari Bartlet, Loren Vidman i Rasel Tovi.

Na kanalu Cinemax, u ponedjeljak,  2. februar 2015. godine, u 20.00 časova, pogledajte romantičnu dramu „Jedan čovjek i jedna žena“. Režiser Klod Leluš nam donosi priču o muškarcu i ženi koji se slučajno upoznaju jedne nedjeljne večeri u internatu koji pohađaju njihova djeca. Ona zakasni na voz do kuće, a on joj ponudi prevoz. To je prvi od nekoliko prijateljskih susreta koji će prerasti u ljubav.

TV kanal 24KITCHEN nam donosi premijeru treće sezone „Priča iz Afričkog špajza“, koja je na programu u četvrtak, 5. februara 2015. Godine, sa početkom u 13.00 časova. Sa zapanjujućom pozadinom četiri afričke zemlje, (Zambija, Južna Afrika, Mozambik i Kenija) nova sezona „Priča iz afričke divljine“ vodi gledaoce na putovanje do nekih od najneobičnijih i najmanje poznatih gastronomskih užitaka na svijetu. Voditelj Kiran Džetva, kuvar rođen u Keniji i obučavan širom svijeta, putuje kroz gradove, planine i savane Afrike da bi našao rijetke i veoma cijenjene sastojke. Dođite da probate afričku avanturu sa Kiranom.

Uz Open IPTV je uvijek zabavno!

 

 

m:tel – imate prijatelje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana