Mnogo je novih razloga zašto odabrati Open

M:tel
Mnogo je novih razloga zašto odabrati Open

Open, kao sinonim za m:tel integrisane usluge i digitalnu televiziju, pored toga što dolazi sa novim i zanimljivim funkcionalnostima, pruža vam priliku da odaberete neke od vrhunskih TV uređaja ili tablet po veoma povoljnim uslovima.

Iskoristite aktuelnu Open ponudu i uživajte u ljetu uz m:tel Open pakete po cijeni pretplate od 1 KM za prva tri mjeseca korišćenja usluge ili odaberite jedan od uređaja iz promotivne Open ponude.

Izdvajamo Samsung 3D smart LED televizor od 40 inča, za koji mjesečna rata iznosi 56 KM uz Open trio plus paket, Philips Full HD LED TV od 40 inča, za koji mjesečna rata iznosi 25 KM uz Open Trio Plus i Alcatel Pixi 8 tablet, po cijeni već od 1 KM za TV uz paket duo fiksna+internet 1.

Uz Mtel Open IPTV uslugu sada ste u mogućnosti da pauzirate TV sadržaj koji gledate, da  uz gledaj ispočetka u trenutku gledanja nekog programa, isti vratite na početak emitovanja, da snimite TV sadržaj koji vas zanima, a koji ćete pogledati onda kada to vama bude odgovaralo. A ljubitelje sporta će oduševiti mozaik funkcija uz koju možete gledati četiri sportska kanala istovremeno.

Ponuda traje do 31. avgusta 2015. godine ili do isteka zaliha, a više o Open uslugama kompanije m:tel se informišite na stranici www.mtel.ba.

Zvorničani će imati priliku da prisustvuju prezentaciji novih Open IPTV funkcionalnosti, ali i da sami isprobaju i lično se uvjere u praktičnost i korisnost koju budućnost televizije donosi, te mogućnost da osvoje poklone kompanije m:tel. Prezentacija će biti održana 2. i 3. jula na platou Kasina u jutarnjem terminu od 9 do 11 časova, u popodnevnom od 14 do 16 časova i u večernjem terminu od 18 do 19 časova.

 

m:tel – imate prijatelje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana