Mladi SNSD-a uručili donaciju štićenicima Doma Rada Vranješević

Glas Srpske
Mladi SNSD-a uručili donaciju štićenicima Doma Rada Vranješević

Banjaluka - Polaznici druge generacija "Škole novih lidera SNSD" posjetili su danas Dječiji dom "Rada Vranješević" i povodom predstojećih praznika uručili donaciju štićenicima ove ustanove.

"Prema dogovoru sa upravom Doma odlučili smo da svoj djeci koja se nalaze u ovom Domu poklonima po jedan par papuča. Ovo je skromna donacija i njen cilj je da svima ukaže na potrebu pokazivanja konstantne brige za ovu kategoriju naših sugrađana", rekao je polaznik Škole novih lidera SNSD Miloš Ratković iz Banjaluke.

Polaznici Škole novih lidera ističu da su ideju za ovu akciju dobili na posljednjem održanom modulu ovog programa, da su sredstva za akciju prikupili među sobom i da se nadaju da će svojim primjerom motivisati i druge strukutre u okviru stranke, ali i cijelog društva na slične akcije.

Polaznici ističu da je ova donacija samo jedna od aktivnosti koje u narednom periodu planiraju da provedu, a koje imaju za cilj jačanje osjećaja solidarnosti u našem društvu.

Škola novih lidera SNSD je program naše stranke koji okuplja 32 člana SNSD mlađa od 25 godina. Cilj ovog programa je da nadarenim mladim članovima naše stranke pruži politička i društvena znanja i vještine potrebne svakome ko u budućnosti želi da zauzme važno mjesto u društvenom i političkom životu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana