Марковић: Није било услова да буде одржан концерт Џиновића, оштећена опрема

Срна
Марковић: Није било услова да буде одржан концерт Џиновића, оштећена опрема

Бањалука - Менаџер агенције “Луцидо” Саша Марковић изјавио је Срни да нису постајали услови да буде одржан предновогодишњи концерт Хариса Џиновића у Бањалуци, будући да је била оштећена опрема и немогуће прићи бини због појединаца из протестне групе.

Марковић је навео да је Џиновићев бенд дошао у Бањалуку у недјељу, 30. децембра, између 16.30 и 17.00 часова и одржао тонску пробу, а да је Џиновић стигао око 20.00 часова у хотел “Босна”.

“Немогуће је било прићи бини. Ми смо чак и покушали да приђемо са задње стране да дођемо до бекстејџа, што је било немогуће због одређених појединаца из протестне групе која је била око бине и са задње стране”, рекао је Марковић, који је Џиновићев менаџер.

Он је навео да су, након тога чекали на паркингу до 21.45 часова да би видјели хоће ли се то ријешити.

“Када смо добили информацију да је оштећена бина, каблови и каналица, а обезбјеђење Џиновића на лицу мјеста видјело каква је ситуација, одлука је била да се концерт не може одржати”, рекао је Марковић.

Он је нагласио да су то чињенице које се могу провјерити и истакао да постоје фотографије које свједоче о оштећењима опреме. И пјевач Харис Џиновић изјавио је Срни да у Бањалуци није било услова да одржи предновогодишњи концерт 30. децембра.

“Нисам ја човјек који је учино да то буде тако, ја сам професионалац који је дошао да одради концерт, услова није било. Наравно да сам ја тај концерт отказао из многих разлога”, рекао је Џиновић и додао да су један од разлога и протести у Бањалуци.

Чланови групе “Правда за Давида” у недјељу, 30. децембра, су, након одржаног протеста, насилно прекинули дуго најављивани концерт Хариса Џиновића у Бањалуци. Наредног дана отказани су и остали концерти планирани у Бањалуци поводом Нове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана