Lukač: Ako načelnik opštine Teslić misli da sam ja kriv, neka me tuži

Srna
Lukač: Ako načelnik opštine Teslić misli da sam ja kriv, neka me tuži

Banjaluka - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je Srni da su Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Doboj zajedno sa Okružnim tužilaštvom radili na predmetu u vezi sa načelnikom opštine Teslić /Milanom Miličevićem/ i rezultat toga je izvještaj o krivičnom djelu.

"Ako načelnik smatra da sam ja kriv zbog toga što je otišao izvještaj Tužilaštvu o njegovom kriminalu, neka me tuži. Vidimo se na sudu i siguran sam da će meni biti veoma zanimljivo da dokažem krivicu zbog izvještaja policije o njegovom kriminalu", istakao je Lukač.


Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske i Policijska uprava Doboj podnijeli su Okružnom tužilaštvu Doboj izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja protiv lica M.M. /55/.

Postoji osnova sumnje da je M.M. u svojstvu službenog lica opštine Teslić zloupotrebom položaja i ovlašćenja za privredno društvo iz Prijedora pribavilo protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 60.000 KM, dok je istovremeno za isti iznos oštetilo opštinu Teslić, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

SDS je danas saopštio da se ministar Lukač treba da bavi drugim pitanjima, a ne, kako kažu, politikom progona političkih neistomišljenika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana