Лукач: Ако начелник општине Теслић мисли да сам ја крив, нека ме тужи

Срна
Лукач: Ако начелник општине Теслић мисли да сам ја крив, нека ме тужи

Бањалука - Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је Срни да су Управа криминалистичке полиције МУП-а Републике Српске и Полицијске управе Добој заједно са Окружним тужилаштвом радили на предмету у вези са начелником општине Теслић /Миланом Миличевићем/ и резултат тога је извјештај о кривичном дјелу.

"Ако начелник сматра да сам ја крив због тога што је отишао извјештај Тужилаштву о његовом криминалу, нека ме тужи. Видимо се на суду и сигуран сам да ће мени бити веома занимљиво да докажем кривицу због извјештаја полиције о његовом криминалу", истакао је Лукач.


Управа криминалистичке полиције МУП-а Републике Српске и Полицијска управа Добој поднијели су Окружном тужилаштву Добој извјештај о почињеном кривичном дјелу злоупотреба службеног положаја или овлашћења против лица М.М. /55/.

Постоји основа сумње да је М.М. у својству службеног лица општине Теслић злоупотребом положаја и овлашћења за привредно друштво из Приједора прибавило противправну имовинску корист у износу од око 60.000 КМ, док је истовремено за исти износ оштетило општину Теслић, саопштено је из МУП-а Српске.

СДС је данас саопштио да се министар Лукач треба да бави другим питањима, а не, како кажу, политиком прогона политичких неистомишљеника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана