Ljubitelje skijanja na Jahorini očekuju brojni noviteti

A. J. R.
Ljubitelje skijanja na Jahorini očekuju brojni noviteti

Istočno Sarajevo - Olimpijska ljepotica Jahorina privodi kraju pripreme za predstojeću zimsku sezonu, a rane rezervacije pokazuju da će planina i ove zime vrvjeti od ljubitelja snijega i skijanja.

U Olimpijskom centru (OC) “Jahorina” ističu da su u septembru sezonske ski-karte prodavali sa popustom od 15 odsto, te da su vrlo zadovoljni ranim bukingom.

- U predsezonskom periodu najviše rezervacija stiže iz naše zemlje, ali i zemalja regiona. Tu je i velika grupa sportista iz Kine koja je najavila svoj dolazak, a zainteresovani su i za sportske pripreme na našoj planini - rekli su u OC “Jahorina”. Dodali su da će tokom nastupa na sajmovima odobravati popust od deset odsto, navodeći da redovna cijena sezonske ski-karte u periodu od ponedjeljka do petka za odrasle iznosi 500 KM, a za djecu 200 maraka.

- U toku su finalni radovi na sistemu osnježavanja i uređenju već postojećih staza. Prave se i nove staze kao i vezni putevi koji će sigurno doprinijeti da naredna sezona na Jahorini bude bolja od prethodne, koja je oborila sve rekorde. Planiramo mnogo zabavnih noviteta i vjerujemo da će to privući mnogo gostiju - naveli su u OC “Jahorina” i dodali da je otvaranje zimske sezone planirano od 13. do 16. decembra, kada će u okviru trodnevnog “Retro ski-openinga” svi posjetioci planine uživati u zabavnim i takmičarskim aktivnostima, ali i koncertu grupe “Crvena jabuka”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana