Љубитеље скијања на Јахорини очекују бројни новитети

А. Ј. Р.
Љубитеље скијања на Јахорини очекују бројни новитети

Источно Сарајево - Олимпијска љепотица Јахорина приводи крају припреме за предстојећу зимску сезону, а ране резервације показују да ће планина и ове зиме врвјети од љубитеља снијега и скијања.

У Олимпијском центру (ОЦ) “Јахорина” истичу да су у септембру сезонске ски-карте продавали са попустом од 15 одсто, те да су врло задовољни раним букингом.

- У предсезонском периоду највише резервација стиже из наше земље, али и земаља региона. Ту је и велика група спортиста из Кине која је најавила свој долазак, а заинтересовани су и за спортске припреме на нашој планини - рекли су у ОЦ “Јахорина”. Додали су да ће током наступа на сајмовима одобравати попуст од десет одсто, наводећи да редовна цијена сезонске ски-карте у периоду од понедјељка до петка за одрасле износи 500 КМ, а за дјецу 200 марака.

- У току су финални радови на систему осњежавања и уређењу већ постојећих стаза. Праве се и нове стазе као и везни путеви који ће сигурно допринијети да наредна сезона на Јахорини буде боља од претходне, која је оборила све рекорде. Планирамо много забавних новитета и вјерујемо да ће то привући много гостију - навели су у ОЦ “Јахорина” и додали да је отварање зимске сезоне планирано од 13. до 16. децембра, када ће у оквиру тродневног “Ретро ски-опенинга” сви посјетиоци планине уживати у забавним и такмичарским активностима, али и концерту групе “Црвена јабука”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана