Киша и снијег наредних дана

Срна
Киша и снијег наредних дана

Бањалука - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује облачно и суво вријеме, док ће у централним предјелима и на истоку падати снијег и киша.

Ујутро ће бити претежно облачно на западу и сјеверозападу, те на истоку, у осталим предјелима са умјереном облачношћу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне наоблачење са истока ће се ширити према централним предјелима и западу, уз снијег или кишу мјестимично.

На сјеверу, крајњем западу и југозападу биће промјенљиво до претежно облачно и суво.

Послијеподне падавина ће бити у централним, источним и јужним предјелима, а према вечери суво у већини крајева.

Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног смјера, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Јутрања температура од нула до пет, у планинама на западу око минус четири, а највиша дневна од два до шест, на југу до 10, на планинама на западу око нуле.

У Републици Српској и ФБиХ током дана остаје облачно у већини предјела са мјестимичном кишом која ће јењавати.

У уторак, 5. фебруара, преовладаваће претежно облачно и углавном суво и свјежије вријеме него претходних дана. Слабог повременог снијега може бити у брдско-планинским предјелима на западу и истоку, а на сјеверу мало кише или сусњежице. Јутарња температура од минус један до три, на планинама око минус четири, а највиша дневна од два до седам, на југу до девет, на планинама око минус један степен.

У сриједу, 6. фебруара, ће бити облачно и суво вријеме, а падавина ће бити тек понегдје слабог интензитета. Током дана могући су сунчани интервали.

Јутарња температура од минус један до три, на планинама око минус четири, а највиша дневна од три до осам, на југу до 11 степени, а на планинама око нуле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана