“Катар ервејз” поново тражи стјуардесе из БиХ

А. Ј. Р.
“Катар ервејз” поново тражи стјуардесе из БиХ

Бањалука - Једна од најбољих авио-компанија у свијету “Катар ервејз” у потрази је за кабинским особљем, а за посао из снова могу да се пријаве и незапослени из БиХ.

Пријаве се подносе путем званичне интернет странице ове реномиране авио-компаније, а разговор са кандидатима биће обављен сутра у сарајевском хотелу “Радон плаза”.

Они који прођу конкурсну процедуру морају бити спремни да се преселе у Доху, гдје се налази сједиште “Катар ервејза”, а компанија нуди добру плату, здравствено осигурање, смјештај и могућност напретка.

Особе које желе да аплицирају на позицију стјуардесе морају имати најмање 21 годину и минимално средњошколско образовање. Од будућег кабинског особља тражи се и да течно говори и пише енглески језик, те да је одличног здравственог стања и да може дохватити висину од 212 центиметара на врховима прстију.

- Тражимо кандидате који могу пратити нашу мисију, а то је да будемо “изврсни у свему што радимо”. Вечера у Паризу, ручак у Њујорку, доручак у Монтреалу, док крстарите широм свијета на 40.000 стопа у неком од најмодернијих авиона су само неки од бенефита посла који нудимо - наведено је у огласу поменуте авио-компаније.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана