Какво нас вријеме очекује до краја седмице?

Агенције
Какво нас вријеме очекује до краја седмице?

Сарајево - Хидрометеоролошки завод ФБиХ објавио је временску прогнозу до краја седмице.

У уторак нас очекује умјерено до претежно облачно вријеме. У послијеподневним сатима локални пљускови се прогнозирају за Херцеговину и југозапад Босне. Вјетар слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 1 и 5°Ц, на југу земље до 10°Ц. Највиша дневна температура углавном између 12 и 17°Ц, на југу земље до 20°Ц.

У сриједу у Босни и Херцеговини већи дио дана сунчано уз умјерену облачност. Наоблачење у Босни са сјевера у вечерњим сатима. Вјетар слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 1 и 4°Ц, на југу земље до 10°Ц. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 13 и 19°Ц, на југу земље до 21°Ц.

Четвртак ће у Босни вријеме бити претежно облачно са слабом кишом. У Херцеговини умјерено до претежно облачно вријеме. Локални пљускови у Херцеговини у послијеподневним сатима. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 2 и 6°Ц, на југу земље до 10°Ц. Највиша дневна температура углавном између 8 и 14°Ц, на југу земље од 15 до 20°Ц.

Босну у петак очекује умјерено до претежно облачно вријеме. У Херцеговини умјерено наоблачење. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 2 и 6°Ц, на југу земље до 10°Ц. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 13 и 19°Ц, на југу земље до 22°Ц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана