Још једно окупљање у Бањалуци - Правда за Давида

nezavisne.com
Још једно окупљање у Бањалуци - Правда за Давида

Бањалука - Давор Драгичевић се обратио окупљеним Бнајалучанима: “Драги мој сине, душо моја, Драги наш Давиде, душо наша”.

На самом почетку данашњег окупљања, бројним грађанима су се придружили и бајкери више различитих мото клубова из БиХ који су пружили подршку окупљању “Правда за Давида”.

“Од 18.03 иде монтирани процес, такав да би и лаик адвокат на суђењу могао да те људе врло брзо ослободи, јер је лако пронаћи рупе у закону, Тужилаштву и судству, рекао је Давор Драгичевић.

“Давида вам никада нећу опростити,. Давид је убијен 23,03 2018, Давид је издахнуо 23. 03. у времену од 22 до 23 часа. Послије сте га положили у канализацију са јасном поруком. И ви нисте људи, ви сте сотоне. Ми и ви послије овога никада нећемо живјети заједно. Убили сте га 23.03 , задњи чин мучења је био између 20 и 21,30 часова, а моја душа је издахнула од 22 до 23 часа, није могао издржати. Знам и његове посљедње ријечи, њих ћу вам послије рећи.

Ђакцев рођендан 2019. године вам је крајњи рок, да санкционишете и приведете сва лица која су учествовала у рушењу институција РС, РС и бруталном убиству мог дјетета. Имате прилику да спасите овај град. 31. 01.2019. године вам је рок, послије тога ја себи организујем сахрану, рекао је Давор Драгичевић

Такође је најавио да ће сљедећи већи скуп бити или сљедећег мјесеца или у јулу.

На крају данашњег окупљања у Бањалуци грађани су отпјевали стихове Давидове пјесме “Клинац у гету”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана