Јесте ли већ чули за поклон који вам нуди м:тел?

Јесте ли већ чули за поклон који вам нуди м:тел? 15.09.2017 08:05 | M:tel

Изаберите м:тел, узмите своју Addiko Visa поклон картицу са износом до 200 КМ и уживајте у куповини!

м:тел је прије петнаестак дана објавио нову промотивну понуду, а која је по много чему јединствена. Наиме, уколико се одлучите на прелазак од неког другог ТВ оператера у Опен, те постанете корисник једног од м:тел Опен пакета који укључују и ИПТВ, добијате Addiko Visa поклон картицу са износом до 200 КМ, у зависности од изабраног пакета. Ова понуда је посебна, између осталог, и због тога што ову картицу можете користити било гдје, те износ на њој потрошити по својој жељи.

Понуда ће трајати до краја мјесеца новембра ове године, а како бисте је искористили, потребно је да на било којем продајном мјесту у свом граду приложите рачун на којем се види да користите ТВ услуге неког другог оператера и изаберете Опен ИПТВ пакет који највише одговара вашим жељама и навикама. За изабрани пакет ћете добити одговарајући износ до 200 КМ на Виса поклон картици, а додатно и 20% попуста на претплату чак годину дана.

Избором м:тел Опен пакета, дакле, добијате вриједне поклоне и попусте, али оно што је свакако најзначајније је да ћете моћи да уживате у сјајним опцијама телевизије будућности. У Опен ИПТВ-ју вас чека више од 200 најгледанијих ТВ канала, са садржајем за све узрасте и укусе, па чак и за оне најзахтјевније. Као корисник м:тел-а добијате и листу спортских канала попут Спорт Клуб, Аренаспорт и Еуроспорт канала и то у основном пакету. Свакако, ту су и познати HBO канали, али и HBO, AXN, Minimax и Pickbox  видеотеке, путем којих можете изабрати шта и када желите гледати.

О јединственим функционалностима м:тел Опен платформе, те свим питањима у вези са актуелним понудама м:тел-а сазнајте више на званичној њеб страници www.mtel.ba или позивом на број 0800 50 000.

м:тел – имате пријатеље!© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица