Jahorina obara rekorde po posjećenosti i prihodima

Srna
Jahorina obara rekorde po posjećenosti i prihodima

Jahorina - Na Jahorini je proteklog vikenda ponovo oboren rekord u broju posjeta koje su za 89 odsto veće u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Proteklog vikenda OC “Jahorina” oborio je i rekorde po ostvarenim prihodima, koji su dostigli gotovo 7.000 KM, odnosno veći su za 88 odsto u odnosu na iste datume prošle godine, što je ujedno i najveća zarada koju je Centar ostvario tokom jednog ljetnjeg vikenda.

OC “Jahorina” je uz podršku sponzora proteklog vikenda za najmlađe posjetioce organizovao “potragu za blagom” u kojoj je više od 80 malih istraživača po padinama olimpijske ljepotice tražilo skriveno “slatko blago”.

U saopštenju se dodaje da se ljetnja sezona na Jahorini i dalje nastavlja, te da se posjetiocima uz promotivne pakete i tematske vikende pruža neograničen broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje.

Ponuda “Jahorine” ovog ljeta prilagođena je porodicama, ali i svima koji vole odmor da provode aktivno uz adrenalin i sport. Do kraja ljeta posjetioce očekuju popusti od 20 odsto na sve sadržaje tokom školskog vikenda, koji će trajati od 31. avgusta do 2. septembra.

Posjetioci Jahorine u subotu će imati priliku da se takmiče u ljetnjem sankanju na tjubing stazi dječjeg grada Poljice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana