Инспекцијске контроле ће бити брже и ефикасније

М. Л.
Инспекцијске контроле ће бити брже и ефикасније

Бањалука - Вршилац дужности директора Инспектората РС Данијела Батар истакла је да ће се залагати да инспектори добију боље услове за рад и од њих тражити брже и ефикасније обављање инспекцијских контрола.

Она је именована прије неколико дана након што је Влада РС разријешила Предрага Томића на његов захтјев. Батарова неће имати проблема на новој позицији с обзиром на то да је четири године радила као републички здравствени фармацеутски инспектор и да је упозната са процедурама и проблемима запослених. Од ње се очекује нова енергија и унапређење рада Инспектората јер је на основу досадашњег рада препозната као одговоран, професионалан и савјестан инспектор који се залаже за ред, рад и дисциплину и на терену и на послу.

- Велику подршку сам добила од колега инспектора с обзиром на то да сам свој посао у Одјељењу Бањалука и контроли Одјељења Требиње радила веома добро. Очекујем да ћемо имати добру сарадњу и да ћемо заједно унаприједити рад Инспектората РС у интересу грађана - истакла је Батарова.

Она је рођена 1978. године у Бањалуци, гдје је завршила Фармацеутски факултет, док је на Фармацеутском факултету у Београду завршила специјалистичке академске студије на студијском програму Токсиколошка процјена ризика од загађивача животне средине. За вријеме рада у Инспекторату прошла је и међународне тренинг програме и учествовала у међународним пројектима. Као представник Инспектората РС учествовала је у операцијама Дирекције за координацију полицијских тијела и Интерпола БиХ, чији је циљ спречавање кријумчарења лијекова и медицинских средстава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана