Хипо Алпе Адрија банка Бањалука: Нови кредити смањују рату и попуњавају буџет

Ж. К.
Хипо Алпе Адрија банка Бањалука: Нови кредити смањују рату и попуњавају буџет

Бањалука - Хипо Алпе Адрија банка Бањалука покренула је велику кампању у којој нуди дугорочне ненамјенске кредите са фокусом на клијенте који желе да затворе постојеће кредитне обавезе у банкама и другим финансијским институцијама како би смањили износ рате и једноставније управљали властитим буџетом.

У Хипо банци истичу да је овај кредитни производ један од најконкурентнијих на домаћем тржишту, са роком отплате до 15 година, износом до 70.000 КМ, а клијенти који затварају кредитне обавезе имају могућност да дођу и до додатног износа новца. Хипо банка одобрава кредит без накнаде на износ којим се затварају кредитне обавезе у другим банкама, а на износ нових средстава накнада је један одсто. Клијенти сами бирају датум доспијећа рате, а обезбјеђење кредита се остварује уз полису осигурања и без жираната и хипотеке.

- Хипо банка је понудила врло конкурентан и квалитетан производ с којим клијенти могу брзо и практично ријешити тренутне кредитне обавезе, уз могућност добијања додатног износа нових средстава. Очекујемо велико интересовање клијената - рекла је маркетинг менаџер Хипо Алпе Адрија банке у БиХ Марија Панић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана