Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka će značajno doprinijeti ostvarenju cilja na izborima

Srna
Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka će značajno doprinijeti ostvarenju cilja na izborima

Banjaluka - Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak rekao je da će svim kandidatima ove partije koji budu na listama na opštim izborima priroritet biti ekonomski razvoj, privlačenje investicija, briga o radnicima i socijalno ugroženim stanovnicima.

Selak je napomenuo da se politika socijalista zasniva na ekonomskom razvoju i razvojnim projektima, privlačenju novih investicija i otvaranju radnih mjesta.


On je dodao da je isto tako bitan aspekt djelovanja i briga o pravima radnika i socijalno ugroženim stanovnicima, saopšteno je iz banjalučkog odbora SP-a.

"Ovi ciljevi će biti primarni svim kandidatima koji se nađu na izbornoj listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske ili za parlament BiH", istakao je Selak.

On je naglasio da će Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka, kao jedan od najvećih u Republici Srpskoj, doprinijeti ostvarenju partijskog cilja da na predstojećim izborima osvoji 100.000 glasova.

Izvršni odbor Gradskog odbora SP Banjaluka, uz koordinaciju Gradskog izbornog štaba, održao je danas savjetovanje o temi "Siguran-glas", na kojem su utvrđene i neke od aktivnosti tima zaduženog za predstojeće izbore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana