Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука ће значајно допринијети остварењу циља на изборима

Срна
Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука ће значајно допринијети остварењу циља на изборима

Бањалука - Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука Горан Селак рекао је да ће свим кандидатима ове партије који буду на листама на општим изборима прироритет бити економски развој, привлачење инвестиција, брига о радницима и социјално угроженим становницима.

Селак је напоменуо да се политика социјалиста заснива на економском развоју и развојним пројектима, привлачењу нових инвестиција и отварању радних мјеста.


Он је додао да је исто тако битан аспект дјеловања и брига о правима радника и социјално угроженим становницима, саопштено је из бањалучког одбора СП-а.

"Ови циљеви ће бити примарни свим кандидатима који се нађу на изборној листи за Народну скупштину Републике Српске или за парламент БиХ", истакао је Селак.

Он је нагласио да ће Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука, као један од највећих у Републици Српској, допринијети остварењу партијског циља да на предстојећим изборима освоји 100.000 гласова.

Извршни одбор Градског одбора СП Бањалука, уз координацију Градског изборног штаба, одржао је данас савјетовање о теми "Сигуран-глас", на којем су утврђене и неке од активности тима задуженог за предстојеће изборе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана