Govori predsjednika RS objedinjeni u knjizi

M. L.
Govori predsjednika RS objedinjeni u knjizi

Banjaluka - Knjiga "Slobodna Srpska" je od izuzetnog značaja, jer su na jednom mjestu sabrane sve riječi Milorada Dodika, državnika koji već 12 godina hrabro vodi RS putem slobode, očuvanja nacionalnog identiteta i stabilnosti.

Istakli su ovo recenzenti knjige Milan Ljepojević i Franc Sošnja, na promociji, koja je održana u četvrtak uveče u prepunoj sali Banskog dvora Kulturnog centra u Banjaluci.

Na 430 stranica objedinjeni su govori predsjednika RS Dodika tokom izborne kampanje 2014. godine i foto-galerija sa predizbornih skupova.

- Ideja za knjigu "Slobodna Srpska" nastala je 20. septembra prošle godine, na mitingu u Podgradcima - rekao je Ljepojević. Dodao je da knjiga odiše istinom, a poruke koje nose predsjednikovi govori su jasne i razumljive.

- Dobila je naziv "slobodna", jer je sloboda univerzalna vrijednost još od Francuske buržoaske revolucije i prva vrijednost socijaldemokratije - istakao je Ljepojević.

Sošnja je istakao da knjigu treba pročitati, jer Dodik u svojim govorima ukazuje na neke stvari koje se sada dešavaju, kojima smo svi svjedoci.

- U ovim govorima predsjednik prvi put priča o velikim mogućnostima izvoza poljoprivrednih proizvoda u Rusiju, potom o ponašanju vlasti i opozicije, o čemu svjedočimo ovih dana - kazao je Sošnja. Naglasio je da govori sadrže argumentaciju, spontanost i dozu humora.

Knjiga je štampana u tiražu od 1.000 primjeraka, a izdavač su "Nezavisne novine" i moći će se kupiti u knjižarama i na kioscima "Minutica".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana