Говедарица уручио дипломе полазницима

Срна
Говедарица уручио дипломе полазницима

Бијељина - Предсједник СДС-а Вукота Говедарица присуствовао је вечерас у Бијељини завршном модулу треће генерације Политичке академије СДС-а и за 47 полазника овом приликом уручио дипломе.

Говедарица је након уручивања диплома рекао новинарима да су млади снага и будућност Републике Српске и да је СДС наставио да води бригу о томе да млади треба да се усавршавају у разним политичким и друштвеним вјештинама, да би странка у њима имала перспективу и како би Српску могли сигурно водити и оставити будућим нараштајима.


Говедарица је изразио задовољство чињеницом да се одржава Политичка академија коју је установио претходни предсједник СДС-а Младен Босић, те очекује да ће ова странка већ сљедеће године изњедрити нову генерацију младих који ће знати да раде свој посао.

“Вјерујем у младе људе, у њима је будућност, са младима Република Српска треба да иде напријед”, нагласио је Говедарица и додао да Републику Српску види као земљу у којој млади препознају своју перспективу.

Полазник треће генерације Политичке академије СДС-а Стефан Драгичевић рекао је да су окупљени млади у СДС-у будућност Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана