Гојковићу повјерен нови мандат на челу бањалучког Удружења пензионера

М. Л.
Гојковићу повјерен нови мандат на челу бањалучког Удружења пензионера

Бањалука - Никола Гојковић остаће на челу бањалучког Удружења пензионера и наредне четири године, с обзиром на то да му је на јучерашњој изборној сједници Скупштине Удружења једногласно повјерен нови мандат.

Гојковићу је ово четврти мандат на челу бањалучког Удружења пензионера, а преданост у раду и залагање за бољи статус најстарије популације у граду на Врбасу само су неки од разлога које је 38 делегата навело као повод његовог реизбора.

- Захвалан сам свим делегатима на похвалама и реизбору, то ми је обавеза више да у наредном периоду радим још боље. Посебно ћу се залагати за бољи статус пензионера инвалида, али и да онима који су још доброг здравља обезбиједимо што више дружења и да што квалитетније проводе вријеме - рекао је Гојковић.

За првог човјека Скупштине бањалучког Удружења пензионера реизабран је Ратко Трифуновић, који је истакао да су на јучерашњој сједници верификовани мандати нових чланова Скупштине које су изабрали мјесни одбори.

- Протекле четири године обиљежила је реформа градског удружења, тако да умјесто некадашњих 56 сада имамо 32 мјесна удружења, што нам је олакшало рад. Чланарину смо повећали са двије на три марке, чиме је повећана помоћ коју додјељујемо породици умрлог пензионера. Тако умјесто 350  сада додјељујемо 500 марака - рекао је Трифуновић и додао да је усвојен извјештај о раду у протекле четири године.

Осим првог човјека градског удружења, предсједника и замјеника Скупштине, на јучерашњој сједници изабрано је и осам чланова Управног одбора, три члана Надзорног одбора и пет делегата у Скупштини Удружења пензионера РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана