Drugo mjesto za Glasove pivopije

D. R.
Drugo mjesto za Glasove pivopije

Banjaluka – "Tviter" ekipa "Antiko" pobjednik je ovogodišnjeg takmičenja u brzom ispijanju piva "Nektar šampioni" u kojem su flaše ukrstili predstavnici medija i tviteraši, a tron je za nekoliko djelića sekunde izmakao ekipi "Glasa Srpske".

Jedan cug dijelio je Darka Pašagića i Danijela Radujkovića da donesu titulu u redakciju "Glasa", ali radost nije izostala ni zbog osvojenog drugog mjesta.

Domaćini već tradicionalnog takmičenja bili su pivnica "Zlatna krigla" i "Banjalučka pivara". Četvrto izdanje medijskih "Nektar šampiona" u utorak naveče okupilo je novinare pivopije i njihove navijače iz 12 redakcija i tridesetak tviteraša.

Bilo je to veče sjajne atmosfere uz gromoglasnu podršku takmičarima, druženje i dobre note.

- Takmičenje u brzom ispijanju piva za medije u okviru "Nektar šampiona" uvijek je sjajna prilika da odličnom zabavom zaokružimo godinu i u dobroj energiji počnemo pripreme za sljedeću. Druženje s prijateljima iz redakcija je uvijek posebno zadovoljstvo jer se profesionalno i privatno radi o sjajnim ljudima koji dijele prave vrijednosti "Nektar šampiona". Ove godine smo u taj krug pozvali i tviteraše jer u njima prepoznajemo iste šampionske vrijednosti - rekao je direktor marketinga "Banjalučke pivare" Dejan Čato.

Novi okršaji pivopija slijede 21. decembra kada će u Banjaluci biti održan finalno takmičenje u brzom ispijanju piva "Nektar šampioni" u kojem će učestvovati najbolji iz svih gradova Srpske.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana