Друго мјесто за Гласове пивопије

Д. Р.
Друго мјесто за Гласове пивопије

Бањалука – "Твитер" екипа "Антико" побједник је овогодишњег такмичења у брзом испијању пива "Нектар шампиони" у којем су флаше укрстили представници медија и твитераши, а трон је за неколико дјелића секунде измакао екипи "Гласа Српске".

Један цуг дијелио је Дарка Пашагића и Данијела Радујковића да донесу титулу у редакцију "Гласа", али радост није изостала ни због освојеног другог мјеста.

Домаћини већ традиционалног такмичења били су пивница "Златна кригла" и "Бањалучка пивара". Четврто издање медијских "Нектар шампиона" у уторак навече окупило је новинаре пивопије и њихове навијаче из 12 редакција и тридесетак твитераша.

Било је то вече сјајне атмосфере уз громогласну подршку такмичарима, дружење и добре ноте.

- Такмичење у брзом испијању пива за медије у оквиру "Нектар шампиона" увијек је сјајна прилика да одличном забавом заокружимо годину и у доброј енергији почнемо припреме за сљедећу. Дружење с пријатељима из редакција је увијек посебно задовољство јер се професионално и приватно ради о сјајним људима који дијеле праве вриједности "Нектар шампиона". Ове године смо у тај круг позвали и твитераше јер у њима препознајемо исте шампионске вриједности - рекао је директор маркетинга "Бањалучке пиваре" Дејан Чато.

Нови окршаји пивопија слиједе 21. децембра када ће у Бањалуци бити одржан финално такмичење у брзом испијању пива "Нектар шампиони" у којем ће учествовати најбољи из свих градова Српске.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана