До суботе снијег у БиХ, температуре до -10 степени

Агенције
До суботе снијег у БиХ, температуре до -10 степени

Сарајево - У БиХ се у четвртак, 3. јануара, очекује облачно вријеме са снијегом, а очекивана висина новог снијежног покривача је од два до 10, у планинским дјеловима до 15 центиметара.

У Херцеговини се очекује мало до умјерено облачно и сунчано, а облачно са слабим снијегом на сјеверу Херцеговине.

Вјетар умјерене јачине, с јаким ударима, сјеверног и сјеверозападног смјера.

Јутарња температура ваздуха већином ће бити између -9 и -3, на југу земље до један степен, а највиша дневна температура углавном између -6 и -1, на југу земље од два до четири степена.

У петак, 4. јануара, се очекује облачно са слабим снијегом, док је очекивана висина новог снијежног покривача од два до 10, у планинским дјеловима до 15 центиметара.

У Херцеговини већином мало до умјерено облачно и облачно на сјеверу Херцеговине. Вјетар умјерене јачине сјеверног и сјеверозападног смјера.

Јутарња температура ваздуха већином између -10 и -4, на југу земље до -1, а највиша дневна температура између -6 и -2, на југу земље од два до четири степена.

Првог дана викенда ће поново бити облачно вријеме са слабим снијегом, док на сјеверу земље средином дана може падати и киша.

У Херцеговини дјеломично ведро. Вјетар слаб до умјерене јачине западног и сјеверозападног смјера.

Јутарња температура ваздуха већином између -10 и -5, на југу земље до -2, а највиша дневна температура зрака између -4 и два, на југу земље до пет степени, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана