До краја седмице хладно, почетком викенда слаб снијег

Срна
До краја седмице хладно, почетком викенда слаб снијег

Бањалука - У Републици Српској до краја седмице биће хладно, промјенљиво облачно уз сунчане интервале, а почетком викенда очекује се слаб снијег, речено је Срни у Републичком хидрометеоролошком заводу.

У четвртак, 21. децембра, очекује се хладно и промјенљиво облачно јутро са мразем, а крајем дана на сјеверу слабе падавине - киша и сусњежица.

Јутарња температура ваздуха биће од минус осам до минус три степена, а на планинама од минус 12 степени Целзијусових. Највиша дневна температура од минус два до четири степена, а у вишим предјелима од минус четири степена Целзијусова.

У петак, 22. децембра, ујутру ће бити претежно облачно, у централним и источним крајевима понегдје са слабим снијегом, а на сјеверу и сјевероистоку понегдје са кишом.

Јутарња температура ваздуха биће од минус пет до један степен, на планинама од минус осам степени Целзијусових, а највиша дневна од три до осам, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових.

У суботу, 23. децембра, у већини крајева биће облачно и хладно са снијегом, који ће падати јаче на истоку и сјевероистоку, али ће слабити крајем дана, а на југу ће бити суво, уз промјенљиву облачност и сунчане интервале.

Јутарња температура биће од минус четири до нула степени, на планинама од минус осам, а највиша дневна од минус три до два, у вишим предјелима од минус пет степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана