Do evropskih metropola iz Republike Srpske za samo 100 KM

M. L.
Do evropskih metropola iz Republike Srpske za samo 100 KM

Banjaluka - Jesenja putovanja, koja nude turističke agencije u RS, nikada nisu bila povoljnija, pa se za 100 KM može otići na izlet do neke od evropskih metropola, a za one probirljivije izdvojene su destinacije za koje, ipak, treba podeblji novčanik.

Slike Praga, Budimpešte, Venecije, Beča, Moskve mame sa izloga agencija i sa društvenih mreža, a ponude koje su pripremljene za putnike zadovoljiće i one sa plićim džepom.

Zaposleni u turističkim agencijama kažu da su jesenja putovanja veoma zaživjela među stanovništvom u RS, a za jednodnevne i dvodnevne izlete ili šoping ture, koji su aktuelni skoro tokom čitave godine, i dalje se traži mjesto više.

Banjalučka agencija "Sebastijan" pripremila je obilazak Moskve, Beča ili Praga, a rezervacije su već počele.

- Počela su jesenja putovanja, od Budimpešte koja košta 69 evra, do odlaska avionom u Moskvu po cijeni od 555 evra po osobi - istakli su u ovoj agenciji.

U agenciji "Hepi travel" iz Bijeljine kažu da za 119 maraka možete provesti tri dana u Budimpešti, dok je za četiri dana u Veneciji potrebno oko 169 maraka. Šestodnevna posjeta Pragu košta 269 KM.

U turističkoj agenciji "Istra turs" u Doboju kažu da su aranžmani za Biserna jezera Austrije, po cijeni od 155 maraka razgrabljeni, a zainteresovanih ima i za posjete gradovima Italije.

U zvorničkoj agenciji "Džast go" nude obilazak evropskih prestonica po cijenama od 100 KM koliko košta pet dana sa dva noćenja u Veneciji, do 130 KM u.

Najpopularnije destinacije

- Budimpešta

- Venecija

- Bukurešt

- Prag

- Moskva

- Biserna jezera Austrije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana