Direktore čeka pet šumskih gazdinstava

M. Mi.
Direktore čeka pet šumskih gazdinstava

Banjaluka - Preduzeće "Šume RS" raspisalo je konkurs za direktore šumskih gazdinstava "Jahorina" Pale, "Majevica" Lopare, "Oštrelj-Drinić" iz Drinića, "Zelengora" iz Kalinovika i "Vrbanja" iz Kotor Varoša.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana posljednjeg objavljivanja konkursa, a neblagovremene i nepotpune prijave kandidata neće biti razmatrane.

Posebni uslovi koje kandidati treba da ispune su da imaju visoku stručnu spremu, odnosno završen fakultet prirodnog ili društvenog smjera i pet godina radnog iskustva, od čega tri na rukovodećim pozicijama. Osim toga, kandidati treba da posjeduju rukovodeće i organizacione sposobnosti.

Uz prijavu na konkurs kandidati treba da dostave, između ostalog, biografiju sa podacima o kretanju u službi, ovjerenu kopiju diplome, dokaz o radnom iskustvu, potvrdu da nisu otpušteni iz javne službe na bilo kojem nivou ukoliko su bili zaposleni i program rada za mandatni period.

Sa svim kandidatima koji uđu u uži izbor komisija za izbor će obaviti intervjue. Direktori šumskih gazdinstava imenuju se na period od četiri godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana