Давор Стрика предсједник младих СП-а

nezavisne.com
Давор Стрика предсједник младих СП-а

Брчко - Млади морају остати вјерни темељним идејама Социјалистичке партије, а то су социјална правда, солидарност и једнаке могућности за све, поручио је Давор Стрика, новоизабрани предсједник Актива младих СП-а.

Он је једногласно изабран за предсједника на седмој изборној конференцији Актива младих СП-а која је у суботу одржана у Брчком.

“Млади социјалисти имају припремљен план и програм дјеловања у наредном периоду и у што скоријем року ће имплементирати своје идеје, које неће бити само за добробит организације младих, већ за добробит и просперитет друштва РС” каже Стрика.

Петар Ђокић, предсједник СП-а, рекао је да су млади будућност РС и да им треба пружити подршку да се друштвено афирмишу.

“Вјерујем у младе људе и нову генерацију која је стасала у СП-у, јер су то људи који су рођени у вријеме када је рођена и партија, а данас преузимају и одговорне дужности у њој”, рекао је Ђокић и додао да је увјерен да ће млади људи допринијети убрзаном технолошком развоју друштва, јер су склони да брже и лакше усвајају нова знања, у којима је будућност сваке земље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана