Давор Драгичевић не одустаје: “Нисам лав, ни храбар, ја сам отац

srpskainfo.com
Давор Драгичевић не одустаје: “Нисам лав, ни храбар, ја сам отац

Драги мој сине, душо моја, душо наша. Мирно и достојанствено желимо истину и правду, поручио је са Трга Крајине Давор Драгичеви, отац настрадалог Давида из Бањалуке, те 64. дан из центра Бањалуке поновио да је саучесништво тежи злочин од убиства.

Давор Драгичевић захвалио се свима што су уз њега и групу и дају снаге да се издржи у овој борби.

“Нисам ни лав, ни храбар, ја сам отац Давида Драгичевића. Сви ви који сумњате да су вам дјеца убијена и имате проблеме са институцијам молим да не долазите сада. Морате сви стати као ја испред свог дјетета да се борите за истину и правду. Не можете један дан запалити свијећу, па након шест мјесеци и годину и кукати на гробу – казао је Драгичевић.

Он је додао да се почело причати да сваки дан на Трг Крајине долази под утицајем алкохола, те да одговорно тврди да то није истина.

“Ми смо људи, они су убице. Ђорђе Рађен, Дарко Ћулум, Дарко Илић, Желимир Лепир, Драган ЛукаЧ и Жељко Каран су саучесници за сада. Борба ће бити дуга, морамо бити истрајни. Идемо до краја. Правда за Давида, за нашу дјецу, остајемо до краја. Хвала вам”, поручио је Драгичевић.

Вечерас је “12 Давидових” имало молбу да се да донација за дјечака којег је сваки дан хранио Давид, да се оставе донације за њега у кутију.

Након тога Давор је започео пјесму и сви окупљени на Тргу Крајине запјевали су рефрен пјесме “Клинац у гету”.

Чуло се гласно узвикивање правда за Давида свих окупљених, а све је пропраћено аплаузима присутних.

“На сљедећем великом окупљању, бићете обавијештени када ће бити, док добијем дозволу, поставићу само два питања. Ништа више, и да видимо која господа ће се удостојити да мени и вама да одговоре,” поручио је Давор Драгичевић

Присутни су подигли песнице, слушала се пјесма са звучника “Клинац из гета”, и сви су пјевали рефрен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана