Давор Драгичевић и вечерас на Тргу Крајине

nezavisne.com
Давор Драгичевић и вечерас на Тргу Крајине

Бањалука – Трг Крајине у Бањалуци и вечерас је био пун људи који који траже истину у вези смрти њиховог суграђанина Давида Драгичевића.

Његов отац, Давор Драгичевић, је 53. вече заредом поновио исте ријечи, да Давида никада неће опростити.

“Јатаци, саучесници, налогодавци, бићете приведени правди. Давида Драгичевића ја вам никада нећу опростити, сву нашу дјецу ја вам никад нећу опростити. Правда за Давида вам никада неће опростити Давида Драгичевића, људи око мене вам никада неће опростити Давида ни сву нашу дјецу”, поручио је Драгичевић.

Рекао је да ће на сваки евентуални напад на њега, његову породицу или на људе који га подржавају жестоко одговорити.

“Ми нисмо злочинци, то је оно што нас разликује. На сваки напад на мене, моју породицу, моју дјецу, групу Правда за Давида, жестоко ћу одговорити свим средствима. Ми само желимо двије једноставне ријечи - истина и првада које 60 дана, и дуже, овдје не постоје”, рекао је Давидов отац.

Драгичевић је рекао да се данас навршава два мјесеца од када је посљедњи пут видио сина.

“Данас је тачно два мјесеца, сине мој, од кад сам те посљедњи пут видио да дишеш. Тачно два мјесеца од како си се задњи пут окупао, од кад си изашао из своје куће, од кад сам ти живе усне пољубио”, рекао је Драгичевић.

Поновио је оно што је рекао прије два дана у Сарајеву, поред Муриза Мемића, оца страдалог Џенана Мемића, “да злочинци и убице немају ни вјеру ни нацију”.

“Данас је поднесена тужба, сутра и прексутра иду нове, биће их много. Нека тужилаштво и суд израчунају до кад мисле да раде, требаће им мало више времена. Ја све радим са доказима и чињеницама. Мој син је убијен мучки, малтретиран, силован, маскариран. Злочинци из МУП-а, не сви, има ту и добрих људи, су га држали, нису га пуштали, на крају су га убили и положили у канализацију. Злочинци и убице, више никада нећемо живјети заједно”, гласно је рекао Драгичевић.

На Тргу Крајине вечерас је речено да група Правда за Давида подноси кривичну пријаву Тужилаштву, која је, како су рекли, тек прва у низу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана