Blicnet proširio asortiman za korisnike mobilne mreže: Nova ponuda telefona za neograničene razgovore u mreži

Ž. K.
Blicnet proširio asortiman za korisnike mobilne mreže: Nova ponuda telefona za neograničene razgovore u mreži

Banjaluka - Kompanija "Blicnet" obezbijedila je kvalitetne mobilne telefone po pristupačnoj cijeni, a asortiman je proširen sa još dva odlična modela - HTC Desiree 626G i Samsung Galaxy Grand Prime.

- Bez obzira na to za koji se model odlučili, svaki od telefona svojim će izgledom i funkcionalnošću zasigurno zadovoljiti potrebe većine korisnika. Osim dobrog telefona sa "Blicnet" mobilnom mrežom korisnici mogu koristiti Mobi+ pretplatu koju troše onako kako njima odgovara jer nemaju ograničavajuće unaprijed definisane bonuse. Tu su i neograničeni razgovori u mreži po fer principu, pa u paketu dobijaju fleksibilnost i uštedu koja je svima dobrodošla - kazali su u "Blicnetu".

HTC Desire 626G sa Mobi 35+ pretplatom košta samo 49, a Samsung Galaxy Grand Prime 29 KM. U višim tarifama telefoni su 1 KM, a cijene su sa PDV-om uz ugovor na 24 mjeseca.

HTC Desire 626G je veoma moćan android telefon, pokreće ga brzi octa-core 1.7 GHz procesor sa 1 GB RAM memorije, tako da bez ikakvih problema obavlja više zadataka u isto vrijeme. Zadnja kamera sa 13 MP snima fantastične fotografije dok prednja kamera sa 5 MP daje izvrsne selfije. Interna memorija od 8 GB pruža dovoljno prostora za čuvanje fotografija, aplikacija i drugih sadržaja koji se prikazuju na 5-inčnom displeju HD rezolucije. Memoriju je moguće proširiti microSD karticom do 32 GB. Model je dual SIM korisniku dva telefonska broja pruža praktičnost u korišćenju.

Samsung Galaxy Grand Prime je idealan spoj funkcionalnosti i elegancije. Fantastične performanse daje mu android operativni sistem 5.1. u kombinaciji sa quad-core 1.2 GHz procesorom i 1 GB RAM memorije. Takođe ima 8 GB memorije i može se sa karticom proširiti do 64 GB. Ima veoma tanko tijelo (samo 8,6 mm), prednju kameru sa 5 MP ultraširokim uglom pokrivanja, tako da je snimkom moguće obuhvatiti daleko veći prostor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana