Bimalovo ulje šampion kvaliteta

M. Mi.
Bimalovo ulje šampion kvaliteta

Brčko - "Bimal" iz Brčkog nagrađen je sa pet zlatnih medalja za jestivo ulje i šampionskim peharom za visok kvalitet jestivih ulja suncokreta i ekstra djevičanskog maslinovog ulja od strane ocjenjivačke komisije 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

- Konstantno ulaganje u kvalitet proizvoda preduslov je za uspjeh i prepoznatljivost brenda "bimal", a potvrda našeg rada su značajne nagrade i priznanja koje nam dodjeljuju eminentni stručnjaci i akademska javnost. Zalaganje da potrošači našeg ulja uvijek koriste kvalitetan i siguran proizvod primat je u našem poslovanju. Imamo kvalitetan proizvod koji poštuje sve norme proizvodnje u zemlji i odgovara i standardima kvaliteta i proizvodnje stranih tržišta na koja izvozimo - rekla je direktorica korporativnih komunikacija "Studen holdinga" u čijem sastavu posluje i fabrika za proizvodnju jestivog ulja "Bimal" Nataša Pucar.

"Bimal" je od 2002. godine kada je postao član "Studen holdinga" povećao proizvodne kapacitete i upetostručio kapacitet prerade sjemena uljarica sa 26.000 tona na 120.000 tona godišnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana