Бималово уље шампион квалитета

М. Ми.
Бималово уље шампион квалитета

Брчко - "Бимал" из Брчког награђен је са пет златних медаља за јестиво уље и шампионским пехаром за висок квалитет јестивих уља сунцокрета и екстра дјевичанског маслиновог уља од стране оцјењивачке комисије 84. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду.

- Константно улагање у квалитет производа предуслов је за успјех и препознатљивост бренда "бимал", а потврда нашег рада су значајне награде и признања које нам додјељују еминентни стручњаци и академска јавност. Залагање да потрошачи нашег уља увијек користе квалитетан и сигуран производ примат је у нашем пословању. Имамо квалитетан производ који поштује све норме производње у земљи и одговара и стандардима квалитета и производње страних тржишта на која извозимо - рекла је директорица корпоративних комуникација "Студен холдинга" у чијем саставу послује и фабрика за производњу јестивог уља "Бимал" Наташа Пуцар.

"Бимал" је од 2002. године када је постао члан "Студен холдинга" повећао производне капацитете и упетостручио капацитет прераде сјемена уљарица са 26.000 тона на 120.000 тона годишње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана