Бимал лидер Подунавског региона

ПР
Бимал лидер Подунавског региона

Брчко - Фабрика за производњу јестивог уља "Бимал" из Брчког награђена је признањем "Лидер одрживог развоја Подунавског региона" у оквиру шестог Дунавског бизнис форума у Новом Саду.

Као један од најзначајнијих регионалних скупова у области бизниса, регионалне сарадње, аграра, те предузетништва Дунавски бизнис форум окупља представнике 14 земаља Подунавља под мотом "Сви за једног, један за све".

Директорица Корпоративних комуникација "Студен холдинга" Наташа Пуцар је истакла да је компанија "Бимал" захваљујући јасној пословној стратегији остварила лидерску позицију на тржишту БиХ.

- У 15 година континуираног рада и улагања у квалитет производње "Бимал" је постигао експанзију свог пословања. Из иницијалне позиције у Брчком започео је пословање и у Србији, успостављајући "Бимал" групу која се бави производњом и трговином уљарицама и житарицама - рекла је Пуцар.

"Бималу" је недавно у оквиру пројекта "100 највећих у БиХ" додијељено прво мјесто у индустријској грани производња прехрамбених производа у БиХ по приходу у 2016. години, чиме је ова компанија другу годину заредом лидер у категорији производње. Квалитет "Бималових" производа потврђују и златне медаље које компанија из године у годину осваја на Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана