Besplatno prve epizode hit serija Pickbox videoteke

M:tel
Besplatno prve epizode hit serija Pickbox videoteke

Open sa 10% popusta na pretplatu 24 mjeseca za nove korisnike IPTV paketa

Kao dio promotivne ponude Pickbox sadržaja, od sada svi korisnici IPTV paketa u Openu mogu da besplatno pogledaju prve epizode serija „Crna Jedra" i „Moć".

„Moć" je kriminalistička drama smještena u dva različita svijeta, glamuroznu njujoršku klupsku scenu i brutalni svijet trgovine drogom. Trenutni imdb rejting od 7,9 obećava sjajnu zabavu svih 50 min. duge prve epizode. „Crna Jedra" je serija koja je smještena u 1715. godinu i predstavlja priču zlatnog doba gusarstva na Karibima. Ne propustite avanturu gusarske družine kapetana Flinta, koji sa svojom ljubavi Elenor Gatri kuje plan o osvajanju najvećeg blaga ikad. Prva epizoda traje čitavih 60 minuta i garantuje dobru zabavu. 

Ukoliko još uvijek niste korisnik Open usluge, ili nemate IPTV pakete, ili vam je istekao period trajanja ugovora, ovo prilika je da izborom jednog od Open paketa osigurate popust na pretplatu od 10% u toku trajanja ugovorne obaveze od 24 mjeseca, odnosno na period od 12 mjeseci  po prestanku ugovora.

Ne propustite i brojne druge Open pogodnosti integrisanja usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i digitalne televizije, a podsjećamo na mogućnost kupovine odličnih televizora, laptopa, tableta i mobilnih telefona na 12 beskamatnih rata.

m:tel Open – otvoreno za sve.

m:tel – imate prijatelje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana