Bebama na dar štedne knjižice sa 100 KM

D. S.
Bebama na dar štedne knjižice sa 100 KM

Banjaluka - Najsrećniji trenutak u životu je dan kada se porodica proširi za novog člana, a kako bi ovaj dan bio još radosniji Sberbanka Banjaluka je svim bebama u Srpskoj rođenim na Svjetski dan štednje, 31. oktobra, darovala štedne knjižice sa ulogom od 100 KM.

Portparolka Sberbanke Banjaluka Sanja Vasilić, koja je uručila čestitke porodiljama u Univerzitetskom kliničkom centru RS, istakla je da je banka i ove godine odlučila da uz poklone uveliča najljepše trenutke novih roditelja.

- Dan štednje za nas predstavlja veoma značajan datum, te smatramo da je najljepše da ga podijelimo i provedemo sa roditeljima i našim novim najmlađim sugrađanima. Našim gestom u vidu poklonjenih štednih knjižica na simboličan način poželjeli smo im srećnu budućnost - rekla je Vasilićeva.

Ona je istakla da je cilj ove akcije da, između ostalog, podstakne građane da razmišljaju o tome u kolikoj mjeri se štednjom i odgovornim odnosom prema novcu stvara baza za građenje bezbjednije budućnosti.

Neonatolog Ljubo Višekruna zahvalnost je izrazio u ime kolektiva Klinike za ginekologiju - akušerstvo UKC RS.

- Ovim aktom je Sberbanka Banjaluka skrenula pažnju na značaj Svjetskog dana štednje, a naše bebe su postale najmlađe štediše. Nadamo se da će ova tradicija biti nastavljena, a za dobrobit naših najmlađih - izjavio je Višekruna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana