Бебама на дар штедне књижице са 100 КМ

Д. С.
Бебама на дар штедне књижице са 100 КМ

Бањалука - Најсрећнији тренутак у животу је дан када се породица прошири за новог члана, а како би овај дан био још радоснији Сбербанка Бањалука је свим бебама у Српској рођеним на Свјетски дан штедње, 31. октобра, даровала штедне књижице са улогом од 100 КМ.

Портпаролка Сбербанке Бањалука Сања Василић, која је уручила честитке породиљама у Универзитетском клиничком центру РС, истакла је да је банка и ове године одлучила да уз поклоне увелича најљепше тренутке нових родитеља.

- Дан штедње за нас представља веома значајан датум, те сматрамо да је најљепше да га подијелимо и проведемо са родитељима и нашим новим најмлађим суграђанима. Нашим гестом у виду поклоњених штедних књижица на симболичан начин пожељели смо им срећну будућност - рекла је Василићева.

Она је истакла да је циљ ове акције да, између осталог, подстакне грађане да размишљају о томе у коликој мјери се штедњом и одговорним односом према новцу ствара база за грађење безбједније будућности.

Неонатолог Љубо Вишекруна захвалност је изразио у име колектива Клинике за гинекологију - акушерство УКЦ РС.

- Овим актом је Сбербанка Бањалука скренула пажњу на значај Свјетског дана штедње, а наше бебе су постале најмлађе штедише. Надамо се да ће ова традиција бити настављена, а за добробит наших најмлађих - изјавио је Вишекруна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана