Banjaluka domaćin svjetskim kreativcima

A. J. R.
Banjaluka domaćin svjetskim kreativcima

Banjaluka - Švedski dvojac Fredrik Ost i Erik Kokum iz "Snask" kreativne agencije, za koje bi kreativci iz cijelog svijeta voljeli da rade, dolaze na ovogodišnji "Play Media Day 03", koji će biti održan 8. juna u Banjaluci.

Rekla je ovo juče kreativna direktorica agencije "Play Team" i direktorica programa događaja Dijana Tepšić, istakavši  da će ovaj regionalni komunikacijski događaj okupiti eminentne svjetske, regionalne i domaće stručnjake iz kreativne industrije.

- Pored ovog sjajnog dvojca, ugostićemo više od dvadeset respektabilnih stručnjaka iz različitih oblasti. Odnosi sa javnošću, digitalna promocija, dizajn, mediji i influenseri su samo neke od tema koje privlače pažnju javnosti i koje će biti u fokusu događaja. Ove godine govorićemo i o bitkoinu, koji je uveliko zaintrigirao svijet, ali i o stres manadžmentu - istakla je Tepšićeva.

Dodala je da će dio ovogodišnjeg programa "Play Media Day 03" biti i uspješni influenseri iz regiona.

Izvršni direktor "Play Media Daya" Bojan Dragišić naveo je da će i ove godine događaj ponuditi mnoštvo pratećih,  zabavnih i interaktivnih sadržaja, kao i da će veliku pažnju posvetiti vizuelnom izgledu događaja.

- Lokacija događaja je Muzej savremene umjetnosti RS, a zajedno sa našim partnerima obezbijedićemo brojne zone za druženje i opuštanje, zanimljiv muzički program, ali i vrijedne poklone za posjetioce - rekao je Dragišić. Istakao je da je ovo tek dio iznenađenja koja pripremaju, naglasivši da će već danas obradovati jednu osobu kotizacijom za ovaj jedinstveni događaj u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana