Бања Врућица руши рекорде посјећености

Глас Српске
Бања Врућица руши рекорде посјећености

Теслић - За боравак у Здравствено-туристичком центру (ЗТЦ) "Бања Врућица" из Теслића ових дана гости траже мјесто више, а стижу и из БиХ и из иностранства.

За туристички бисер РС имају само ријечи хвале, а највише их одушевљава љубазно особље, широк спектар услуга које могу добити на једном мјесту и организација рада из које проистиче ефикасност.

Посјетиоци су у "Бањи Врућици" у првих девет мјесеци ове године остварили више од 170.000 ноћења и на тај начин поправили прошлогодишњи рекорд у истом периоду. Тиме је још једном потврђена лидерска позиција "Бање Врућице" у области туризма у РС и препознатљивост у региону. Највећи број ноћења остварен је на бази здравственог програма, а ове године у "Бањи Врућици" биљеже и раст посјета на основу пословног и рекреативног програма.

- Повјерење које нам гости поклањају доласком у наш комплекс не схватамо олако. Наша су настојања да боравак сваком од њих учинимо што угоднијим и да на тај начин оправдамо епитет елитног туристичког комплекса - казао је генерали директор ЗТЦ "Бања Врућица" Александар Радошевић.

Највећи број гостију и ове године долази из РС, Хрватске, ФБиХ и Србије. Број гостију из Србије и Хрватске ове године је у порасту у односу на прошлу, а из западноевропских земаља евидентан је раст броја посјетилаца из Њемачке и Швајцарске.

- Поносни смо на чињеницу да је учешће "Бање Врућице" у укупном броју ноћења у РС веће од 25 одсто, што само по себи говори о значају нашег комплекса на републичком, а да не говоримо о локалном нивоу - истакао је Радошевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана