Зворник: Одржан дјечији фестивал музичко-сценског стваралаштва

Срна
Зворник: Одржан дјечији фестивал музичко-сценског стваралаштва

Зворник - У Зворнику је данас одржан 7. Фестивал музичко-сценског стваралаштва дјеце предшколског узраста из Републике Српске и Србије под називом "Нашем граду с љубављу".

На Фестивалу је учествовало 12 вртића са 220 малишана из три предшколске установе из Бијељине, те по једна из Лопара, Угљевика, Милића, Власенице, Зворник, Лознице, Малог Зворника, Лајковца и Коцељева.


Манифестацију је отворио начелник градског Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности Милан Цвијетиновић, који је поручио младим учесницима да се пријатно, уз игру и пјесму, осјећају у овом граду.

Он је поздравио малишане који својим наступима показују оно што су научили у својим вртићима и додао да Градска управа подржава овакве манифестације које доприносе развоју, образовање и дружењу дјеце кроз игру и пјесму.

Директор зворничког Дјечијег вртића "Наша радост" Вукомир Станковић рекао је да овом манифестацијом Зворник показује да је град младости у којем дјеца показују шта су научила у својим предшколским установама, те да се покажу и искажу пред публиком.

"Циљ нам је да се кроз ову традиционалну манифестацију у Зворнику окупи што више дјеце предшколског узраста из више градова, да се друже и склапају нова пријатељства", рекао је Станковић.

Организатор манифестације је Дјечији вртић "Наша радост", а покровитељ град Зворник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана