Ветерани “Црвене Звезде” и “Партизана” одиграли ревијалну утакмицу

Срна
Ветерани “Црвене Звезде” и “Партизана” одиграли ревијалну утакмицу

Пале - На Палама је вечерас одиграна ревијална утакмица између фудбалских ветерана “Црвене звезде” и “Партизана”, која је била увод у први међународни фудбалски камп “Короман” који је почео на Јахорини.

Организатор фудбалског кампа прослављени српски фудбалер Огњен Короман рекао је да су се на Палама вечерас окупили велики асови попут Саве Милошевића, Горана Тробока, Ненада Јестровића, Владимира Тинтора, те да му је драго што ће што наредних дана доћи и Саша Илић, Милан Лане Јовановић, Владимир Петровић.


Короман је рекао новинарима да је његов камп окупио око 280 дјеце узраста од шест до 16 година, који ће радити са најквалитетнијим тренерима из региона и свијета.

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић захвалио се суграђанину Огњену Короману, који по завршетку фудбалске каријере, промовише Пале, Источно Сарајево и Јахарину кроз спортске активности.

“Велику пажњу заслужује његов камп на којем ће се појавити врхунски тренери који могу да пренесу знања млађим нараштајима са ових простора. Као градоначелник сам поносан што смо могли помоћи организацији фудбалског кампа, и бити дио организације ревијалне утакмице”, рекао је Вуковић.

Он је додао да је утакмица лијеп догађај у којем су се и старији љубитељи фудбала могли подсјетити некадашњих асова “Партизана” и “Црвене звезде”.

Вуковић је истакао да је организовање спортских активности, попут фудбалски и кошаркашки кампова, важно и за развој туризма, додајући да Јахорина заслужује пажњу свих спортских екипа.

Начелник општине Пале Бошко Југовић каже да је ревијална утакмица била “празник за очи”.

Југовић је захвалио Короману на иницијативи за организовање кампа који ће трајати до 7. јула и сигурно изњедрити нове мале фудбалске звијезде.

Ревијална утакмица одиграна је у Спортско-пословном центру “Пеки”, у организацији Коромана, а уз помоћ града Источно Сарајево и општине Пале.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана