Turistička organizacija Laktaši proslavila deset godina rada

J. P.
Turistička organizacija Laktaši proslavila deset godina rada

Laktaši - Turistička organizacija opštine Laktaši proslavila je deset godina postojanja, a obilježavanju jubileja prisustvovale su brojne zvanice i poslovni partneri.

Direktor Turističke organizacije Dragan Marić zahvalio je gostima na podršci i izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima.

- Za prethodnih deset godina podigli smo temelje turizma u Laktašima. Imamo manifestacije koje svake godine organizujemo i koje planiramo da podignemo na viši nivo. Potrudićemo se svim silama da privučemo turiste u Laktaše i obogatimo našu turističku ponudu - rekao je Marić.

Načelnik opštine Laktaši Milovan Topolović istakao je da je turizam kao privredna grana veoma značajan i da je uložen veliki trud u rad Turističke organizacije.

- Laktaši i regija sigurno imaju potencijala da nastavimo sa ulaganjima u razvoj turizma - istakao je Topolović.

Na prijemu su uručena priznanja poslovnim saradnicima koji su pratili rad Turističke organizacije. Priznanje za uspješnu saradnju dobili su "Glas Srpske", Radio-televizija RS, Turistička organizacija RS, Ministarstvo trgovine i turizma RS i Administrativna služba opštine Laktaši. Direktor marketinga "Glasa Srpske" Darija Galonja, koja je primila priznanje, zahvalila je organizatorima na saradnji i izrazila nadu da će  biti nastavljena i da će Turistička organizacija proslaviti još mnogo godina uspješnog rada.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana